IEDERE FIETS OP MAAT!

CycleFit

Vanzelfsprekend dragen wij, als fietsspecialist, er zorg voor dat u en uw nieuwe fiets een ge-oliede combinatie zullen zijn. Belangrijk is dus dat uw nieuwe fiets qua maat precies bij u past. Daarom zullen wij u ten allen tijden opmeten middels ons CycleFit meet systeem. Met onze professionele apparatuur meten wij u nauwkeurig op waarna we uw geometrie naast die van de fiets leggen. Zo kunnen we zeer nauwkeurig bepalen welke maat fiets u nodig heeft. Ook kunnen we middels deze meting uw positie bepalen. Wilt u echter perfect op uw fiets zitten en het maximale uit uw fiets halen en klachten-vrij uw kilomters maken dan adviseren wij u een Body Geometry Fit:

Body Geometry Fit

 

BE ONE WITH YOUR BIKE™

Body Geometry Fit is het meest complete systeem voor het verbinden van de fiets en de rijder in perfecte harmonie. Body Geometry Fit is ergonomisch ontworpen en wetenschappelijk getest voor maximale krachtoverbrenging, uithoudingsvermogen en comfort.
Body Geometry Fit (Body Geometrie Fit Integration Technology) is een uitgebreide FIT filosofie, die in het leven is geroepen om fietsers sneller, langer en met meer comfort te laten fietsen, terwijl de kans op blessures verminderd wordt.

Door een gesprek en diverse tests en metingen wordt uw fiets aangepast aan u en níet andersom!
Eigenlijk is een Body Geometry Fit belangrijk voor iedere fietser, van beginner tot professional en alles daar tussen want wil niet iedere fietser zonder klachten van zijn of haar fiets afstappen? of wil niet iedere fietser net dát beetje extra uit zijn of haar mooie fiets halen?

Voor meer informatie komt u gerust langs in onze winkel of maak een afspraak: 0321-330331

Zo kunt u zadels, binnen bepaalde tijd, net zo vaak ruilen als nodig, kunt u met uw, door ons geleverde, fiets zonder afspraak binnen lopen om iets te laten aanpassen. Zo maar twee voorbeelden van onze, bijna grenzeloze, service!

Ook bij aankoop van een stadsfiets of electrische fiets is meten mogelijk. Maar omdat wij de meeste framematen op voorraad hebben én omdat de meeste fietsen in deze categoriën voorzien zijn van de nodige verstelmogelijkheden komen wij vrijwel direct tot de juiste framemaat.

Zo zorgen wij ervoor dat u maximaal plezier beleeft aan uw nieuwe aankoop.

 
klik hier voor een filmpje